Νέα
  • ΓΔ: 1412.09 +0.31%
  • Τζίρος: 2,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Attica Bank: Επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον Μπάκου–Καϋμενάκη-Εξάρχου

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Αttica Bank γνωστοποίησε ότι έλαβε επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή της Τhrivest, συμφερόντων των επιχειρηματιών συμφερόντων Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Η διοίκηση της τράπεζα αξιολογεί την επιστολή και το περιεχόμενο της και θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφέρει η ανακοίνωση της Attica.

Η ανακοίνωση της Attica Bank έχει ως εξής:

Θέμα: Ενημέρωση Επενδυτικού Κοινού

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε σήμερα από την εταιρεία Thrinvest Holdings Ltd επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή της τελευταίας σε αυτή. Η Διοίκηση της Τράπεζας αξιολογεί την επιστολή και το περιεχόμενο της.

Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Τι προηγήθηκε

Οπως έγραψε στις 16 Ιανουαρίου η «Η», οι ουκ ολίγοι αστερίσκοι στην επιστολή δέσμευσης της Ellington προς την Τράπεζα της Ελλάδος για συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank, ήταν αυτοί που επανέφεραν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου για συμμετοχή τους στο μετοχικό σχήμα της Attica Bank.

Αυτή είναι η εκτίμηση της τραπεζικής αγοράς που υπενθυμίζει τις πολύ καλές σχέσεις του Αλέξανδρου Εξάρχου με την διευθύνουσα σύμβουλο της τράπεζας Ελένη Βρεττού.

Τα τελευταία 24ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις στο παρασκήνιο είναι εντατικές και οι πιθανότητες εισόδου των Μπάκου–Καϋμενάκη–Εξάρχου μέσω της εταιρείας τους Thrivest – μοιάζει ως πιθανότερο σενάριο έναντι αυτό της εισόδου μέσω Παγκρήτιας - στην ΑΜΚ των 473,3 εκατ ευρώ.  

Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι αποχωρεί πλήρως η Ellington από το σχήμα με το ΤΜΕΔΕ και την θέση της παίρνει η Τhrivest, αλλά ενδεχομένως να διευρυνθεί το υφιστάμενο σχήμα ΤΜΕΔΕ-Εllington με την προσθήκη της Τhrivest.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ