Νέα
  • ΓΔ: 1482.43 +1.22%
  • Τζίρος: 93,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Attika Bank: Νέα προθεσμιακή κατάθεση με κλιμακούμενο επιτόκιο έως 3,1% ανά τρίμηνο

Η Attica Bank διευρύνει την γκάμα των προθεσμιακών προϊόντων που προσφέρει, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για υψηλές αποδόσεις με την νέα προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress».

Μέσω του νέου αυτού προϊόντος, η Τράπεζα προσφέρει προνομιακά κλιμακούμενα επιτόκια, τα οποία αυξάνονται ανά τρίμηνο και ανάλογα με το ποσό, μπορούν να φθάσουν έως 3,10%. Η προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress» έχει διάρκεια 12 μήνες και παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής στο προϊόν με ποσό από 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας παράλληλα μηνιαία καταβολή των τόκων σας.

Με την προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress», οι πελάτες της Attica Bank μετατρέπουν τις οικονομίες τους σε μια δυνατή επένδυση, που τους αποφέρει τακτικό εισόδημα μέσω της καταβολής μηνιαίων, αυξανόμενων ανά τρίμηνο αποδόσεων.

Η Attica Bank αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για παροχή αποταμιευτικών λύσεων που δίνουν μεγαλύτερη αξία και προοπτική στα χρήματα των καταθετών. Με έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, η Τράπεζα οικοδομεί σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας μια γκάμα από καταθετικά προϊόντα, επενδυτικές επιλογές, καθώς και ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ