Νέα
  • ΓΔ: 1446.13 -0.23%
  • Τζίρος: 24,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Διαψεύδει ότι διαπραγματεύεται την απόκτηση ποσοστού της Τράπεζας Κύπρου

Alpha Bank / Πηγή: Εurokinissi
Alpha Bank / Πηγή: Εurokinissi

Η Alpha Bank διέψευσε πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με μετόχους της Τράπεζας Κύπρου για την αγορά πακέτου μετοχών τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε, επικαλούμενο πηγές, ότι οι δύο μεγαλύτεροι επενδυτές της Τράπεζας Κύπρου -  AB CarVal Investors και Caius Capital - διερευνούν την πώληση μετοχών τους, που συνολικά ανέρχονται στο 15%, και ότι έχουν προσεγγίσει πιθανούς αγοραστές, μεταξύ των οποίων είναι η Alpha Bank.

Σε ανακοίνωσή της, η Alpha αναφέρει ότι «παρακολουθεί την αγορά για την αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Η ανακοίνωση της Alpha

«Για την ορθή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών A.E. (“Alpha Holdings”) διαψεύδει ως αναληθή πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τα οποία η Alpha Holdings έχει εισέλθει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ποσοστού στην εταιρεία Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (“Bank of Cyprus”) από υφισταμένους μετόχους της.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του ανακοινωθέντος Στρατηγικού της Σχεδίου, η Alpha Holdings παρακολουθεί την αγορά για την αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ