Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: «Πρώτη προτεραιότητα η κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε το απόγευμα σε τηλεδιάσκεψη ηγετών με θέμα την Ουκρανία, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τη σημασία του αμερικανικού ρόλου και της διατλαντικής σχέσης, ενώ επισήμανε ότι η κατάπαυση του πυρός συνιστά πρώτη προτεραιότητα και πως έχει ιδιαίτερη σημασία η αξιοποίησή της, εφόσον επιτευχθεί.

«Τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας»

Τέλος, ο Πρωθυπουργός τόνισε εμφατικά την πάγια θέση της Ελλάδας, ότι τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας και πως μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις αναφορικά με τα εδάφη της.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ