Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κόντρα Γεωργιάδη - Κεγκέρογλου στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ - Βουλή / Πηγή: Intime
ΣΥΡΙΖΑ - Βουλή / Πηγή: Intime

Μια φράση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου «άναψε τα αίματα» πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο. «Είστε αστείος τύπος» είπε ο κ. Κεγκέρογλου, απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο οποίος αμέσως έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στο προεδρείο:

Κακλαμάνης (προεδρεύων): Κύριε Κεγκέρογλου, είστε ο ερωτών; Ο ερωτών κάθεται στωικά και ακούει και εσείς χαλάτε τον κόσμο! Δεν είστε ο ερωτών!

Γεωργιάδης: Θέλω να τον ανακαλέσετε στην τάξη για αυτό το περί «αστείου τύπου», παρακαλώ πολύ.

Κακλαμάνης: Συνεχίστε.

Γεωργιάδης: Αυτό που ακούστηκε είναι απαράδεκτο. Εγώ δεν θέλω να κάνω χαρακτηρισμούς στη Βουλή. Ο κ. Κεγκέρογλου ως Βουλευτής καταψήφισε στη Βουλή την επιλογή μου για Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ, που ήταν επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου της προηγούμενης κυβέρνησης και θα πει εμένα «αστείο τύπο»;

Μαζευτείτε, κύριε Κεγκέρογλου! Είστε εκτός πραγματικότητας.

Νωρίτερα ο υπουργός ανάπτυξης είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τα πρώτα στοιχεία από την εφαρμογή του «click away», τα οποία χαρακτήρισε «θαύμα» και πρόσθεσε: «Εάν συνεχίσει το μέτρο με αυτόν τον τρόπο να κάνει πωλήσεις χωρίς να αυξάνει την κίνηση στους δρόμους, θα έχουμε πετύχει, κύριε Πρόεδρε –σας το λέω γιατί είστε και γιατρός- κάτι μοναδικό, να διατηρούμε την υγειονομική ασφάλεια και να λειτουργεί η αγορά»

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ