Νέα
  • ΓΔ: 886.72 -0.85%
  • Τζίρος: 89,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πέτσας: Οι απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων είναι ακραίο και ύστατο μέσο

O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Eurokinissi

Τους κατ΄οίκων εμβολιασμούς σε απομακρυσμένες περιοχές και άτομα με κινητικά προβλήματα ξεκίνησε το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απολύσεων εργαζομένων που αρνούνται να εμβολιαστούν υποστήριξε, ότι «οι απολύσεις είναι το πιο ακραίο και τελευταίο μέσο» λέγοντας ότι υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι εργασίας που μπορούν να επιλεγούν για να μην υπάρξει κανένα θέμα απόλυσης.

 Για τους εμβολιασμούς τόνισε ότι «ξεκίνησε μια προσπάθεια εμβολιασμών με κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ  σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και δεν μπορούν να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα ή είναι σε απομακρυσμένες περιοχές».

Όπως υποστήριξε τις επόμενες 10 – 15 ημέρες αυτό το πλάνο των κατ οίκων εμβολιασμών θα αποδώσει σημαντικά.

Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων τόνισε, ότι την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα κάνει νέες ανακοινώσεις ενώ απέφυγε να προσδιορίσει ποιες θα είναι αυτές οι ανακοινώσεις.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ