Νέα
  • ΓΔ: 873.1 -1.56%
  • Τζίρος: 94,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επίσκεψη της Δ. Μιχαηλίδου στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας

Σήμερα, η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε την προσβάσιμη για ΑμεΑ παραλία, του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Την υποδέχθηκε ο Γιάννης Λιβανός, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, Ιωάννα Ηλιάδη. Περιθαλπόμενοι του Ασύλου Ανιάτων, μεταφέρθηκαν με το καινούριο van για το πρώτο τους καλοκαιρινό μπάνιο στην ανακαινισμένη πλαζ του ΠΙΚΠΑ Βούλας, η οποία ανακαινίστηκε με κύριο στόχο την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ΑμεΑ στο χώρο.

Η υφυπουργός, συνομίλησε με τους περιθαλπόμενους και τους συνοδούς τους και στη συνέχεια, δήλωσε ότι «θέλω να συγχαρώ την διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και του ΠΙΚΠΑ Βούλας για τις άοκνες προσπάθειές τους. Δική μας υποχρέωση είναι να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις ανάγκες και τα σχέδια των αρμόδιων φορέων, για τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας με ειδικές ανάγκες. Η σημερινή ημέρα, μας δίνει τεράστια χαρά και νοηματοδοτεί όλα αυτά για τα οποία εργαζόμαστε. Επιδιώκουμε ένα ισότιμο μέλλον για όλους. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ