Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παράταση στη διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα /Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα /Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επταήμερη παράταση, έως και τις 20 Αυγούστου 2021, δόθηκε στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025 (ΕΣΔΙΦ) στον διαδικτυακό τόπο www.opengov.gr.

«Η διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων θα παραταθεί για επτά ακόμη μέρες, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαβούλευση», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

Και πρόσθεσε ότι «η ισότητα των φύλων παύει να εξαντλείται σε θεωρητικές αναλύσεις και περνά σε ουσιαστικές και άρτια σχεδιασμένες προτάσεις. Σε ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης που θα ενσωματώνεται στις τομεακές πολιτικές όλων των Υπουργείων και που λαμβάνει υπόψη τόσο τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, όσο και τη γνώση που αποκομίσθηκε από τον διάλογο με όλες τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ