Νέα
  • ΓΔ: 898.96 +0.85%
  • Τζίρος: 49,02 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γ. Πατούλης: Αναγκαία η παράταση των συμβάσεων και πέραν του τέλους του έτους

Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής / Πηγή: Eurokinissi
Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής / Πηγή: Eurokinissi

Την ανάγκη να παραταθούν οι συμβάσεις όσων έχουν προσληφθεί για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού και πέραν της λήξης του έτους καθώς «η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη», επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σχολιάζοντας τροπολογία περί παράτασης των συμβάσεων έως 31/12/2021.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης χαρακτηρίζει θετική την απόφαση και αναγκαία την παράταση των συμβάσεων πέραν το τέλος του έτους, καθώς η πανδημία παραμένει και οι ανάγκες είναι μεγάλες.

«Η αδιάλειπτη συνεισφορά των συμβασιούχων στην κάλυψη αυτών των αναγκών, με δεδομένα τα σημαντικά κενά που υπάρχουν λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού, επιβεβαιώνει την ανάγκη περαιτέρω ανανέωσης των συμβάσεων. Οι συμβασιούχοι όλο αυτό το διάστημα έχουν αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία και είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία και την άρτια ανταπόκριση των υπηρεσιών μας», σημειώνει ο κ. Πατούλης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ