Νέα
  • ΓΔ: 878.34 -0.10%
  • Τζίρος: 46,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΥΡΙΖΑ προς Γ. Πατούλη: Οταν η ανικανότητα καλύπτεται με τυμβωρυχία

ΣΥΡΙΖΑ / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

«Ο κ. Πατούλης επιρρίπτει τις ευθύνες της Περιφέρειας στους Δήμους, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη γραφειοκρατία, αντιγράφοντας το πετυχημένο επικοινωνιακό μοντέλο Μητσοτάκη ότι πάντα και για όλα φταίει κάποιος άλλος. Πρόσφατο παράδειγμα της ρητορικής του Περιφερειάρχη Αττικής αποτελεί η μετάθεση ευθυνών για τις καθυστερήσεις στο αντιπλημμυρικό κανάλι του Φαληρικού στην πτώχευση του αναδόχου», τονίζεται σε κοινή δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτή του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, Κώστα Ζαχαριάδη και του αναπλ. τομεάρχη Εσωτερικών, υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης και βουλευτή Ευβοίας, Μίλτου Χατζηγιαννάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αρχικά να ενημερώσουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ότι οι κρατικές σελίδες ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι για να ενημερώνουν τον κόσμο και όχι για να βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Περιφερειάρχη Αττικής.

Τελικά ισχύει η όχι η δήλωση «εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι φταίει η Περιφέρεια για τις πυρκαγιές, καθώς ο ρόλος της είναι επικουρικός προς την Πυροσβεστική».

Αν ισχύει τότε όσα αναφέρει για την προηγούμενη διοίκηση είναι λάσπη στον ανεμιστήρα, αν όχι να μας εξηγήσει τις δικές του ευθύνες αν τις βλέπει και όπου τις βλέπει.

Ο κ. Πατούλης επιρρίπτει τις ευθύνες της Περιφέρειας στους Δήμους, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη γραφειοκρατία, αντιγράφοντας το πετυχημένο επικοινωνιακό μοντέλο Μητσοτάκη ότι πάντα και για όλα φταίει κάποιος άλλος. Πρόσφατο παράδειγμα της ρητορικής του Περιφερειάρχη Αττικής αποτελεί η μετάθεση ευθυνών για τις καθυστερήσεις στο αντιπλημμυρικό κανάλι του Φαληρικού στην πτώχευση του αναδόχου.

Η αυτοαναφορικότητα και ο αυτοθαυμασμός του κ. Πατούλη περισσεύουν όταν σφετερίζεται τις επιτυχίες και την ολοκλήρωση των έργων από άλλους στην Αυτοδιοίκηση, αλλά αποποιείται των ευθυνών του, όταν υπάρχουν ολιγωρίες και καταστροφικά, περιβαλλοντικά και μη, φαινόμενα.

Προτείνουμε στο Γραφείο Τύπου του Περιφερειάρχη Αττικής να μην τον εκθέτει κατ’ αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της πλήρους απουσίας του «επιτελικού» συντονισμού η χώρα έχει μεταμορφωθεί σε μπάχαλο, τόσο με την κακοκαρία «Μπάλος» και «Ιανός» όσο και με τους καύσωνες.

Είναι εμφανές ότι οι επιλογές του κ. Μητσοτάκη τα προηγούμενα χρόνια, οδηγούν σε παράλυση κάθε φορά που έχουμε ένα, ακραίο ή μη ακραίο, καιρικό φαινόμενο. Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Όσον αφορά την ουσία, έχει κάτι να απαντήσει η Περιφέρεια Αττικής για το σήμερα;

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ