Νέα
  • ΓΔ: 790.44 -1.91%
  • Τζίρος: 39,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αφιερωμένο στη Φώφη Γεννηματά το τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Βουλής

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Φώφη Γεννηματά κυριαρχεί στο 30ό τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου!» που αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στο ίδιο τεύχος, γίνεται ευρεία παρουσίαση της ημερίδας που διοργανώθηκε στη Βουλή με θέμα τη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων και τη βελτίωση του προσυμπτωματικού ελέγχου μετά την πανδημία Covid 19, όπου ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού, στο οποίο δόθηκε το όνομα της Φώφης Γεννηματά.

Το αφιέρωμα στη Φώφη Γεννηματά περιλαμβάνει τους σταθμούς της στην πολιτική, τους επικήδειους που εκφωνήθηκαν στην εξόδιο ακολουθία που τελέσθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, αλλά κι ένα πολιτικό πορτρέτο της στο οποίο καταγράφονται οι απόψεις της εκλιπούσας προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για μια σειρά από ζητήματα, όπως τα εθνικά θέματα, η προοδευτική διακυβέρνηση, η ποιότητα της δημοκρατίας, ο ρόλος της νέας γενιάς, τα δικαιώματα των γυναικών, η μητρότητα, η οικογένεια, η μάχη με την αρρώστια.

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται επίσης μια μεγάλη ενότητα με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του Τύπου, καθώς και οι θέσεις και απόψεις που εξέφρασαν πολιτικοί σύντροφοί της και δημοσιογράφοι.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ