Νέα
  • ΓΔ: 950.45 -0.13%
  • Τζίρος: 15,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ν. Δένδιας: Παρών στην 28η υπουργική Σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη

Πηγή: Eurokinissi

Στη Στοκχόλμη θα μεταβεί την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην 28η υπουργική Σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), η οποία θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα αφιχθεί στη Στοκχόλμη την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, όπου θα παρακαθήσει στο δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών των 57 συμβαλλόμενων κρατών του ΟΑΣΕ, το οποίο θα παραθέσει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στις εργασίες της ανωτέρω υπουργικής Συνόδου, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες υπουργούς να προβούν σε εξέταση και αξιολόγηση των δραστηριοτήτων του ΟΑΣΕ και να ενδυναμώσουν τον διάλογο σε θέματα ασφαλείας στην περιοχή του Οργανισμού.

Την ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών, το οποίο θα παραθέσει η Σουηδή ομόλογός τους, με θέμα συζήτησης τις επιπτώσεις της κρίσης στο Αφγανιστάν στην περιοχή του ΟΑΣΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ