Νέα
  • ΓΔ: 899.16 +0.17%
  • Τζίρος: 82,67 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αρση της ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση «περούκα gate»

Νίκος Παππάς / Πηγή: Intime
Νίκος Παππάς / Πηγή: Intime

Την άρση της ασυλίας του πρώην Υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή για το «περούκα gate». Συγκεκριμένα σε σύνολο παρόντων υπερψήφισαν 175 βουλευτές, καταψήφισαν 101 ενώ βρέθηκε και ένα παρών.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς μιλώντας από το βήμα της Βουλής υπερασπίστηκε τον εαυτό του και μάλιστα προειδοποίησε ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει 40 έδρες λιγότερες και άρα δεν θα έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατηγορία για την οποία εγκαλείται, είναι ότι υπερασπίστηκε τον εαυτό του και κατήγγειλε μια απαράδεκτη πρακτική.

«Θα πρέπει και σας το λέω ευθαρσώς να προσέχετε για το προηγούμενο που διαμορφώνετε με την ψήφο σας. Δεν είναι σταθερές και αέναες οι πλειοψηφίες», προειδοποίησε ο κ. Παππάς και μάλιστα τόνισε ότι αυτές οι πρακτικές θα συνεχιστούν και ενδεχομένως να έχουν ως στόχο βουλευτές άλλων πτερύγων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ