Νέα
  • ΓΔ: 788.72 -2.13%
  • Τζίρος: 44,40 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΛΑΡΚΟ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εργαζομένων με τον Χρ. Σταϊκούρα - Εκκληση για κινητοποίηση στις 13/2

Πηγή: Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και εκπροσώπους της ειδικής διαχείρισης και του ΤΑΙΠΕΔ.

Από το πρωί οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους.

«Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, Όχι στις απολύσεις, Όχι στο ξεσπίτωμα. Συντονίζουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Σωματεία εργαζομένων ΛΑΡΚΟ» είναι το σύνθημα που δέσποζε στην συγκέντρωση.

O Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα δήλωσε: «Είναι η πρώτη παράσταση διαμαρτυρίας, η δυναμικότητα που αναπτύχθηκε φαίνεται να τους πιέζει. Δεσμεύτηκαν να μας καλέσουν εκ νέου σε εβδομαδιαία βάση για να μας πουν νέα. Προς το παρόν κρατάμε αυτό που μας έχουν πει: Ότι θέλουν να μας απολύσουν όλους και να κλείσουν την ΛΑΡΚΟ. Όποιες καλές προθέσεις και να μας λένε ότι έχουν, στην ερώτηση "διασφαλίζετε;" μας λένε όχι, ότι δεν την διασφαλίζουν.

Αλλά οι εργαζόμενοι και όσοι μας συμπαραστέκονται, τα παιδιά μας σήμερα στα χωριά μας και στις πόλεις μας έδωσαν την απάντηση: Η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ θα διασφαλιστεί, θα εργαζόμαστε όλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χώμα ατσάλι, θα πάρουμε σύνταξη όταν έλθει η ώρα από την ΛΑΡΚΟ, δεν θα υποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10.30 η Λάρυμνα που είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό 1.000 κατοίκων, να κατεβεί πέντε πόντους, η θάλασσα να πάει στο βουνό».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ