Νέα
  • ΓΔ: 796.2 +2.14%
  • Τζίρος: 57,87 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Α. Γεωργιάδης: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα για τους επιχειρηματίες από τα ΗΑΕ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΗΑΕ

Η διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα σχεδιάζεται άμεσα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός βρίσκεται στα ΗΑΕ στο πλαίσιο του World Gov Summit και μίλησε για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Όπως έγραψε ο υπουργός: «Είχα επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας των ΗΑΕ Abdula bin Touq Al Marri και ξεκινήσαμε την διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής τους στην Ελλάδα άμεσα. Μαζί μου και ο Νίκος Παπαθανάσης».

Ο υπουργός με νέα ανάρτησή του αναφέρει ότι μίλησε στο συνέδριο για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τώρα μετά τον πόλεμο. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο ίδιος: «Πριν λίγο στο WorldGovSummit στο Ντουμπάϊ μιλήσαμε για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τώρα μετά τον πόλεμο. Το κλίμα εξαιρετικό για μας και το πάνελ με τους @Scaramucci @RGrynspan @JD_TheGlobalist πραγματικά ενδιαφέρον».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ