Νέα
  • ΓΔ: 826.36 +0.16%
  • Τζίρος: 31,59 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χατζηδάκης: Ξεκινά επαφές με τους κοινωνικούς εταίρους

Κωστής Χατζηδάκης
Eurokinnisi

Σειρά επαφών με κοινωνικούς εταίρους και επιστημονικούς φορείς θα έχει αυτή και την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, κατά τις οποίες θα συζητηθούν θέματα της αρμοδιότητας του υπουργείου.

Ειδικότερα:

- Αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 16.00, θα έχει τηλεδιάσκεψη με τη διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

- Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 θα έχει τηλεδιάσκεψη με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

- Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (16.30), θα συζητήσει με τους εκπροσώπους πέντε επιστημονικών φορέων (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), μεταξύ άλλων, το θέμα της καταβολής έκτακτου επιδόματος, ύψους 400 ευρώ, σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.

Οι επαφές θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα με εκπροσώπους της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ