Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: Να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά - Να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας

Πηγή: Eurokinissi

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, χαιρέτησε τη χθεσινή μαζική συμμετοχή των μελών της παράταξής στην εσωκομματική ψηφοφορία, σημειώνοντας ότι αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και ευθύνης. 

«Σε εμάς εναπόκειται να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος της Παράταξης, τα μέλη μας, για να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά, να δώσουμε προοδευτικές και δημοκρατικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός.

Συμπλήρωσε ότι τα μέλη αποφάσισαν ότι, σε αυτήν τη συγκυρία είναι απαραίτητο να συνδυαστεί η παρακαταθήκη της ιστορίας και των αρχών του ΠΑΣΟΚ με την ευρύτητα του Κινήματος Αλλαγής που αγκάλιασε δυνάμεις από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και κράτησε ζωντανή την αυτόνομη ταυτότητά μας. 

Υπερασπίζεται τα θετικά κοινωνικά επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την Ελλάδα και την κατέστησε υπολογίσιμο και δυναμικό εταίρο στην Ευρώπη και στον κόσμο. 

«Στις πιο δύσκολες στιγμές της χώρας κινηθήκαμε πάντα με υπευθυνότητα, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του ελληνικού λαού», τονίζει ο Γιώργος Παπανδρέου κι επισημαίνει: «Σήμερα, στην πορεία για το Συνέδριό μας, ας προτάξουμε τη μεγάλη εικόνα ώστε να βάλουμε πάνω από όλα την ουσία της πολιτικής. Αυτή που υπηρετεί το όραμα που ενέπνευσε τους αγώνες μας και όχι την κοντόφθαλμη αναμέτρηση της μικροπολιτικής. Ένα αξιακό πλαίσιο ισχυρό, μια πλατφόρμα θέσεων εμπροσθοβαρή, μια λειτουργία που θα διασφαλίζει τη συμμετοχή, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Είναι οι προϋποθέσεις για να δώσουμε δυναμικά και νικηφόρα την επόμενη μεγάλη μάχη των βουλευτικών εκλογών». 

«Να κάνουνε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, τον μεγάλο ριζοσπαστικό φορέα ελπίδας που να ανταποκρίνεται στις πιο καλές στιγμές της ιστορίας μας», καταλήγει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ