Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.06%
  • Τζίρος: 0,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Και επισήμως στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κωνσταντίνα Αδάμου - Συνάντηση με Ανδρουλάκη

Και επίσημα πλέον συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Αδάμου, που είχε εκλεγεί με το ΜέΡΑ 25.

Η κυρία Αδάμου εξελέγη βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Ωστόσο αποχώρησε στην πορεία, καταγγέλοντας bullying ενώ είχε μείνει έγκυος.

Η Κωνσταντίνα Αδάμου έχει συμμετάσχει σε δύο εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αφενός στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, αφετέρου στις πρόσφατες εκλογές για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων την περασμένη Κυριακή.

Σήμερα η κυρία Αδάμου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το κόμμα.

Η Κατερίνα Αδάμου είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος, θα παραμείνει ωστόσο ανεξάρτητη βουλευτής.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ