Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χρ. Δήμας: Το PwC Technology & Innovation Hub αναβαθμίζει την Πάτρα σε κόμβο καινοτομίας

Το PwC Technology & Innovation Hub που δημιούργησε η PwC Greece στην Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

Ο υφυπουργός αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Επισκέφθηκα στην Πάτρα, το PwC Technology & Innovation Hub που δημιούργησε η PwC Greece. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους να έχουν έναν δικό τους εργασιακό χώρο ώστε να εξελίξουν τις ιδέες τους και να γίνουν βιώσιμες επιχειρήσεις, έχοντας την διαρκή υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού της PwC.

Το Hub φιλοδοξεί να αναπτύξει ακόμα μεγαλύτερες συνέργειες μεταξύ των επιχειρηματικών φορέων, των νεοφυών επιχειρήσεων και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της πόλης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της Πάτρας σε έναν κόμβο καινοτομίας.

Εξαιρετική πρωτοβουλία μακάρι να βρει και άλλους μιμητές στην ελληνική επικράτεια!».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ