Νέα
  • ΓΔ: 1041.12 +1.01%
  • Τζίρος: 32,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μ. Βαρβιτσιώτης για Τουρκία: Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης / Πηγή: Eurokinissi

Μήνυμα προς την Τουρκία ότι θα μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους, ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις και κινητοποιώντας φίλους και εταίρους, οι οποίοι καταλαβαίνουν πλέον ότι πρέπει να πουν ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να αμφισβητείς την κυριαρχία της Ελλάδας, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης μίλησε σε μεγάλη εκδήλωση με τη συμμετοχή πολιτών που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι από την «Volunteer Activity Hellas» με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών, με τίτλο «Το Περιβάλλον μας, στα Δυτικά της Αθήνας. Ο ρόλος και η στρατηγική θέση του Ποικίλου Όρους».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι η επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία έδειξε ότι όσοι μιλάνε με αναθεωρητικές διαθέσεις και έχουν αυτοκρατορικές τάσεις, ενίοτε δεν μένουν μόνο στα λόγια αλλά γίνονται και στην πράξη επικίνδυνοι. «Και πάρα πολλοί στο διεθνές στερέωμα σήμερα ταυτίζουν τον Πούτιν με τον Ερντογάν και θεωρούν ότι ενδεχομένως οι απειλές μπορεί να έχουν και μία βάση» σημείωσε. Κάλεσε τους πολίτες να έχουν πίστη στη διπλωματία καθώς η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατό στο πεδίο της οικοδόμησης αποτρεπτικής ισχύος και στο πεδίο της δημιουργίας συμμαχιών, τονίζοντας ότι όταν είσαι σταθερός φίλος, σύμμαχος, συνεπής απέναντι στις συμμαχικές σου υποχρεώσεις και βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή, τότε μπορείς να διεκδικήσεις και εσύ την αντίστοιχη συμπεριφορά.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ