Νέα
  • ΓΔ: 1041.51 +0.82%
  • Τζίρος: 118,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Fuel pass 2: Ερχονται διορθώσεις για τις εξαιρέσεις - Τι είπε ο Γ. Οικονόμου για τα δίκυκλα μικρού κυβισμού

Σε διορθώσεις για τυχόν αδικίες στο Fuel pass 2, θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. «Περισσότεροι πολίτες θα πάρουν περισσότερα χρήματα» είπε για το νέο πρόγραμμα, ενώ αναφερόμενος στο θέμα κάποιων εξαιρέσεων, όπως για παράδειγμα στις κατόχους δίκυκλων μικρού κυβισμού, δεσμεύτηκε «πως η Κυβέρνηση θα δει τα προβλήματα και θα διορθώσει τις τυχόν αδικίες».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε στον Ant1, ότι «η Κυβέρνηση στηρίζει το σύνολο της κοινωνίας» και ειδικά για το ενδεχόμενο να ξαναδοθεί «επιταγή ακρίβειας» όπως είχε γίνει το Πάσχα, είπε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και τα πάντα εξαρτώνται από τον δημοσιονομικό χώρο που τυχόν θα υπάρξει στο μέλλον, αφού αυτή τη στιγμή έχουμε εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες.

Ερωτηθείς για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στον Δημόσιο τομέα, απάντησε ότι είναι από τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και αποτελεί προτεραιότητα, αλλά παρέπεμψε και πάλι στις δημοσιονομικές συνθήκες.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε επίσης, ότι η Κυβέρνηση από τη  πρώτη στιγμή της θητείας της έχει διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως το Μεταναστευτικό με την εργαλειοποίηση που επιχείρησε η Τουρκία στον Έβρο, η πανδημία του κορονοϊού με τις οικονομικές της συνέπειες και βέβαια τώρα η μεγάλη οικονομική κρίση και η επέλαση της ακρίβειας που είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

«Διαχειριστήκαμε όλες αυτές τις κρίσεις με μεγάλη υπευθυνότητα κι αυτό το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ