Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χρ. Δήμας: Ανάγκη να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο το ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό

Την σημασία, περαιτέρω, αξιοποίησης του ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικό που διαθέτουμε στη χώρα επεσήμανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε εκδήλωση για την ολοκλήρωση του πρώτου Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator στην Ελλάδα, της Microsoft με την Startup Pathways.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός:

«Η συνεργασία της Microsoft με την Startup Pathways δημιούργησε τον πρώτο Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator στην Ελλάδα. Ένα πρόγραμμα «επιταχυντής» που στόχο έχει να προετοιμάσει τις ελληνικές startup, ώστε ενσωματώσουν στην επιχειρηματική τους ιδέα τουλάχιστον 4 από τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Στην Τελετή Αποφοίτησης του προγράμματος, μίλησα για την ανάγκη να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο το ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε και παρουσίασα τα εργαλεία που τους παρέχει πλέον η Πολιτεία, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στους νικητές, που ξεδίπλωσαν τις ιδέες τους και αφομοίωσαν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, που όχι μόνο θα κάνουν καλύτερη την επιχείρηση τους, αλλά θα έχουν ταυτόχρονα και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία, που υποστηρίζουν το οικοσύστημα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ