Νέα
  • ΓΔ: 851.2 -1.82%
  • Τζίρος: 109,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γεννηματά: Ζητώ οδικό χάρτη δράσης κατά του κορονοϊού

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά
Πηγή: Intime

Να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος οδικός χάρτης και να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ζήτησε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία πρόσθεσε: «Χωρίς οδικό χάρτη δράσης και απλά περιμένοντας το εμβόλιο, θα μετράμε, δυστυχώς για πολλούς μήνες, απώλειες. Επίσης, με μαζικά τεστ, όπως προτείνει το Κίνημα Αλλαγής, μπορούμε να "ανοίξουμε", σταδιακά και με ασφάλεια, περιοχές της χώρας».

Για τα ελληνοτουρκικά η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας κι επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η πολιτική της ανοχής και του κατευνασμού οδήγησε στο να αυξηθεί η προκλητικότητα από την πλευρά της Τουρκίας, προσπαθώντας να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος της χώρας μας. Επίσης, οδήγησε σε αδράνεια στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Κίνημα Αλλαγής ζητούσε σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για να συζητήσουμε ακριβώς για την αλλαγή της στρατηγικής της Τουρκίας, αλλά δεν εισακουστήκαμε».

Για τα επόμενα βήματα του ΚΙΝΑΛ η πρόεδρος του κινήματος τόνισε «Εμείς έχουμε χαράξει ένα δρόμο αυτόνομο, έχουμε πάρει καθαρή θέση απέναντι σε λαϊκισμούς. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός είναι ο ρόλος μας στο Κίνημα Αλλαγής, να διεκδικήσουμε αυτό τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά…»

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ