Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας στο ΔΣ του ΕΕΑ την προσεχή Τετάρτη

Πηγή: Ευρωκίνηση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, θα συμμετάσχει, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:00, σε συνεδρίαση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΕΑ (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου (livestreaming).

Η συζήτηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μεσούσης της ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεών της στην κοινωνία, την οικονομία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

«Εν όψει του πολύ δύσκολου χειμώνα που έρχεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων των ειδικών, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Δ.Σ. του επιμελητηρίου αναμένεται να θέσουν στον υπουργό τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες λόγω του πολλαπλασιασμού του κόστους ενέργειας και του κύματος ακρίβειας, καθώς και τα αναγκαία μέτρα για τη θωράκιση του επιχειρείν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ