Νέα
  • ΓΔ: 1252.03 +0.11%
  • Τζίρος: 22,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τετ α τετ αύριο Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας - Τι θα συζητήσουν

Πηγή: Eurokinissi

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι (Bujar Osmani) θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην Αθήνα αύριο, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο επίσκεψης τoυ κ. Οσμάνι, ενόψει της αναλήψεως από τη Βόρεια Μακεδονία της προεδρίας του ΟΑΣΕ για το 2023.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα υπάρξει κατ΄ιδίαν συνάντηση, περί ώρα 12:00, των δύο υπουργών και στη συνέχεια διευρυμένες συνομιλίες. Δηλώσεις στο Τύπο θα γίνουν περί ώρα 13:15, ενώ αμέσως μετά θα λάβει χώρα και γεύμα εργασίας.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στην ανάληψη της Προεδρίας του ΟΑΣΕ από τη Βόρεια Μακεδονία, την ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, την πλήρη, συνεπή και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, καθώς και σε περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ