Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στη ζώνη ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού και στην 181 MK/B «Hawk»

Την έδρα της Β΄ Πυροβολαρχίας της 181 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων «Hawk» (181 ΜΚ/Β «Hawk») στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή, αντισυνταγματάρχη Σωκράτη Αλεξόπουλο για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες της μοίρας, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις της και συνομίλησε με τα εν υπηρεσία στελέχη και τους οπλίτες θητείας.

Με την ευκαιρία αυτή, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς των διοικήσεων και των επιτελείων της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ και του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR, καθώς και με διοικητές σχηματισμών, στρατιωτικών σχολών, συγκροτημάτων και υπηρεσιών με έδρα την ευρύτερη περιοχή της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Περαιτέρω είχε συναντήσεις με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν οι διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγος Ιωάννη Τσιόπλος και Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ