Νέα
  • ΓΔ: 1269.76 +0.40%
  • Τζίρος: 87,70 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για το πόθεν έσχες υψηλόβαθμων στελεχών του υπ. Αμυνας

Πηγή: Eurokinissi

Με τροπολογία που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Φραγγίδης ζητούν να συμπεριληφθούν στην υποχρέωση υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης τα υψηλόβαθμα στελέχη όλων των φορέων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχουν οικονομική εξουσία ή συμμετοχή σε εξοπλιστικά προγράμματα και προμήθειες (κοινές ή αμυντικού υλικού).

Προτείνουν, ειδικότερα, να είναι υπόχρεοι:

Α. Αρχηγοί, Υπαρχηγοί, Επιτελάρχες Γενικών Επιτελείων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), Προϊστάμενος και Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΓΔΑΕΕ.

Β. Διοικητές και Επιτελάρχες Διοικήσεων Υποστήριξης (ΑΣΔΥΣ, ΔΔΜΝ, ΔΑΥ).

Γ. Διευθυντές Κλάδων και Διευθύνσεων με οικονομική εξουσία ή που σχετίζονται με τον προσδιορισμό των προδιαγραφών οπλικών συστημάτων, τον καθορισμό όρων διαγωνισμών εξοπλιστικών προγραμμάτων ή προμηθειών, τη διαχείριση συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων στα Γενικά Επιτελεία, στις Διοικήσεις Υποστήριξης (π.χ. ΑΣΔΥΣ, ΔΔΜΝ, ΔΑΥ) και στη ΓΔΑΕΕ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ