Νέα
  • ΓΔ: 1455.11 +0.56%
  • Τζίρος: 66,83 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Δήμας: Περισσότερα από 17 εκατ. για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία.

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας.

Αναλυτικά, αναφέρει ο υφυπουργός:

«Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία!

Στόχος η μείωση του κόστους άρδευσης για τους παραγωγούς, η ορθολογική διαχείριση του νερού, ο εκσυγχρονισμός των δικτύων και η διασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας των υδάτων.

Νέα αρδευτικά έργα και εκσυγχρονισμό δικτύων που ήδη υπάρχουν θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σικυωνίων και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύστερα από την υποβολή ολοκληρωμένων μελετών οι οποίες εγκρίθηκαν.

Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ