Νέα
  • ΓΔ: 1412.1 +0.57%
  • Τζίρος: 18,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μηταράκης: Είμαστε υπέρ της μετανάστευσης αλλά με νόμους και κανόνες

Αντιπροσωπεία μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος International Business, Global Affairs από το Fletcher School του Tufts University των ΗΠΑ, επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο κ. Μηταράκης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «παρουσίασε την μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας και μίλησε για την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, τόσο στο επίπεδο των δομών, όσο και στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών».

Στην συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με τις προκλήσεις της Ελλάδας, μεταξύ άλλων στην διαχείριση του μεταναστευτικού, τις παροχές στα ασυνόδευτα ανήλικα κ.α.. Επίσης, o κ. Μηταράκης πρόσθεσε ότι «είμαστε υπέρ της μετανάστευσης με κανόνες, γι' αυτό και προχωρήσαμε σε διμερείς συμφωνίες με Αίγυπτο και Μπαγκλαντές προκειμένου να αξιοποιήσουμε εργατικό δυναμικό με νόμιμο και οργανωμένο τρόπο».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ