Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων για τους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΑΣΤΟΡ: Τα καλά νέα της ημέρας!

Το χαρακτηρισμό της χρήσης των κινηματογράφων IDEAL και ΑΣΤΟΡ ως διατηρητέας, αποφάσισε τo Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του ΥΠΕΝ. Αυτή άλλωστε ήταν και η θέση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, η κήρυξη διατηρητέων -ως προς τη χρήση- των ιστορικών κινηματογράφων, κι έχει εκφραστεί με δύο αντίστοιχα ψηφίσματα.

Η ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη

«Τα καλά νέα της ημέρας! Διατηρητέοι ως προς τη χρήση κηρύχθηκαν οι ιστορικοί κινηματογράφοι ΑΣΤΟΡ και ΙΝΤΕΑΛ από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όπως ζητούσαν τόσοι Αθηναίοι κι Αθηναίες, όπως ομόφωνα ψήφισε δύο φορές το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, όπως έπρεπε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wMiMUeeo4zF3xoQoK1J6BNJRuhxve2vFZ8EoDLD7LwZJSgQtefZtmH1ZLLtvs2Qil&id=100044486617338

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ