Νέα
  • ΓΔ: 1191.77 -1.47%
  • Τζίρος: 51,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χατζηδάκης: Θα συνεχίσω να προωθώ σύγχρονες, ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις

Ολους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους ευχαριστεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Κωστής Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να προωθεί σύγχρονες, ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις και λύσεις κοινής λογικής.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Μεγάλη τιμή ότι σχεδόν 1 στους 2 ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τίμησε με την ψήφο του, αναδεικνύοντάς με και πάλι πρώτο βουλευτή της περιφέρειας. Και μάλιστα με παραπάνω σταυρούς σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!

Η αγάπη και η στήριξη των πολιτών είναι όμως ταυτόχρονα και ένα βάρος στους ώμους μου. Να συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου για να κάνω το καλύτερο δυνατό απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Να συνεχίσω να προωθώ σύγχρονες, ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις και λύσεις κοινής λογικής. Και να είμαι μπροστά στη μάχη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Για μια πολιτική με αξίες και αποτέλεσμα!

Συγχαίρω και όλους τους συναδέλφους μου για την εκλογή τους!».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ