Νέα
  • ΓΔ: 817.24 +0.26%
  • Τζίρος: 52,20 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σακελλαροπούλου: Πέταξαν τρικάκια για τον Κουφοντίνα στο σπίτι της ΠτΔ

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου / Πηγή: Intime
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου / Πηγή: Intime

Τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξαν έξω από το σπίτι της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου υποστηρικτές του καταδικασμένου τρομοκράτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων έφτασε έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν δίχως να προκληθούν επεισόδια.

Ο Κουφοντίνας εξακολουθει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κάνοντας απεργία πείνας και δίψας με αίτημα την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την επίθεση καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ