Νέα
  • ΓΔ: 1200.04 -0.02%
  • Τζίρος: 107,17 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Πηγή: Eurokinissi

«Σήμερα επισκέφθηκα το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω και τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, μαζί με εθελοντές δασοπυροσβέστες. Τους ανθρώπους που, σε μία εποχή στην οποία όλα πωλούνται και αγοράζονται, δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης», αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

 

«Για ακόμη μια φορά αναδείχθηκε η σημασία της πρόληψης, αλλά και η έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου προεκλογικά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των συνεπειών της. Γι’ αυτό είναι χρέος κάθε προοδευτικής δύναμης, να αναδεικνύει και να επιμένει στην ανάγκη ενός σχεδίου δίκαιης πράσινης μετάβασης, που θα λάβει υπόψη τις ανάγκες των πολλών», προσθέτει στην ανάρτηση που συνοδεύεται με το βίντεο από την επίσκεψή του στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα.
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ