Νέα
  • ΓΔ: 893.76 +2.05%
  • Τζίρος: 87,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κικίλιας: Μόλις 27 είναι οι κενές κλίνες ΜΕΘ-Covid στην Αττική

Βασίλης Κικίλιας / Πηγή: Intime
Βασίλης Κικίλιας / Πηγή: Intime

Από τις 262 κλίνες ΜΕΘ Covid-19 στην Αττική, οι 235 είναι γεμάτες, ήτοι το 90%, ανέφερε κατά την  ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Όπως είπε, τη λύση θα τη δώσει ο εμβολιασμός. Μόνο σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνουν 31 χιλιάδες εμβολιασμοί, ενώ είναι επιβεβαιωμένα 1.480 εκατ. ραντεβού.

Για την παράταση του lockdown στην Αττική ο κ. Κικίλιας είπε πως δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις και πως οι ειδικοί παρακολουθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

"Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν. Παρακολουθούμε τα Δεδομένα και θα πάμε βήμα βήμα για να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές μπορούμε αλλά και να ανοίγουμε κομμάτια της κοινωνίας και της οικονομίας", απάντησε απόψε υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ερώτηση για το χρόνο που θα αρθεί το lock down.

Την αύξηση, επίσης, αυτή, απέδωσε στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στην αύξηση του συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους, αλλά και στις πορείες που έγιναν, όπως είπε. "Όσο αυξάνεται η κινητικότητα αυξάνονται και τα κρούσματα αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον" τόνισε.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ