Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος κατά Κασσελάκη: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι μέσα στη Βουλή

Είναι πολύ κρίσιμο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη Βουλή, μιλάμε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουμε μπροστά μας πολύ κρίσιμες μάχες, όπως αυτές για την ακρίβεια και την υγεία, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον Σκάι.

Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι είναι αρνητικό το γεγονός πως ο κ. Κασσελάκης δεν είναι στη Βουλή.

Μάλιστα, κάλεσε όλους να είναι προσεχτικοί για τις προβλέψεις που κάνουν και για το ποιος κάνει «γκελ» και ποιος όχι, ενώ είπε ότι από την εικόνα που έχει ο ίδιος εκτιμά ότι θα εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε ερώτηση γιατί δεν είναι ανοιχτή η διαδικασία, όπως πρότεινε ο Νίκος Παππάς, ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε πως «θα πάμε την διαδικασία που εξελέγη και ο Αλέξης Τσίπρας».

Τόνισε ότι το σημαντικότερο στη διαδικασία είναι η συμμετοχή και κάλεσε τους προοδευτικούς, αριστερούς πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να μην υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, με εγγραφή ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό της τάξης των 2 ευρώ.

Ο κ. Ηλιόπουλος ξεκίνησε την τοποθέτησή τους τονίζοντας ότι ο Έβρος καίγεται για 13η ημέρα, έχουν χαθεί πάνω από 800.000 στρέμματα δάσους και πως από μια και μόνο εστία στην αρχή διαλύθηκε όλος ο νομός.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ