Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τσίπρας: Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα

Πηγή: Eurokinissi

Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου του κόμματος, στην Πλάκα, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους "παρών", μαζί με το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται» δήλωσε ο κ. Τσίπρα, τονίζοντας: «Το δικό τους μαζικό "παρών", λοιπόν, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ».

Η συμμετοχή στις κάλπες είναι μεγάλη, καθώς μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει περισσότερα από 100.000 άτομα. Υψηλός είναι και ο αριθμός των νέων μελών που εγγράφονται σήμερα, αφού όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στο 20%.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

 

Εφόσον με βάση τα αποψινά αποτελέσματα απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ