Νέα
  • ΓΔ: 1273.33 -0.01%
  • Τζίρος: 81,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κασσελάκης: Δεν θα ζητήσω από κανέναν να παραιτηθεί από βουλευτής Επικρατείας

Δεν πρόκειται να ζητήσει παραιτήσεις βουλευτών επικρατείας λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, ώστε σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή. Αυτό δήλωσε ο κ. Κασσελάκης, με φόντο τις δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα και του Όθωνα Ηλιόπουλου, ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν από βουλευτές επικρατείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε σε δηλώσεις έξω από το σπίτι του πως δεν θέλει ούτε η Ελενα Ακρίτα ούτε ο Οθωνας Ηλιόπουλος ούτε ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης να παραιτηθούν. Συμπλήρωσε ότι αυτό που θα ζητήσει αν εκλεγεί «από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του».

Τόσο η Έλενα Ακρίτα, όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να παραιτηθούν, ενώ από την πλευρά του ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε αφήσει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από την πλευρά του ο Αθανάσιος Τσάκρης είχε εμφανιστεί πρόθυμος να προχωρήσει σε παραίτηση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ