Νέα
  • ΓΔ: 888.26 +0.62%
  • Τζίρος: 65,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Περιφέρεια Αττικής: Εργα σε περισσότερα από 600 επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου

δρόμος
Πηγή: Eurokinissi

Tην έναρξη εκτέλεσης έργων σε περισσότερα από 600 επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής, προκειμένου να εκσυγχρονιστούν με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η εν λόγω σύμβαση έχει προϋπολογισμό 28 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει στοχευμένες παρεμβάσεις στα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία, διαπιστωμένα, κατόπιν αυτοψιών των υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Αττικής αλλά και σχετικών αναφορών πολιτών και αστυνομικών Αρχών, παρουσιάζεται υψηλή επικινδυνότητα.

Ειδικότερα, έχουν εκπονηθεί σχετικές μελέτες, με τις οποίες - στοχευμένα - θα αρθεί η επικινδυνότητα με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως για παράδειγμα μέσω της τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεων, σήμανσης, αλλαγής κλίσεων, νέων ασφαλτοστρώσεων.

«Προτεραιότητά μας είναι ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο με λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους και άνετες όπως και ταχείες μετακινήσεις για όλους τους πολίτες της Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο, με στοχευμένες παρεμβάσεις, επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος της Αττικής, με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ