Νέα
  • ΓΔ: 1481.23 +0.24%
  • Τζίρος: 75,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης είναι μέρος ενός μηχανισμού διαστρέβλωσης

«Σε περιόδους κρίσεων η προσοχή μας πρέπει να αυξημένη, είναι σημαντικό να μένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας, η αλαζονεία πέραν του ότι είναι απαγορευτική είναι και εντελώς αντίθετη με όλους όσοι υπηρετούν δημόσια αξιώματα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικώς στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών.

Απαντώντας, μάλιστα, σε ερώτηση για την κριτική, που ασκείται από μέρος της αντιπολίτευσης, ο κ. Μαρινάκης καταλόγισε προσπάθεια διαστρέβλωσης και παραποίησης ή ακόμη και συρραφής διαφορετικών δηλώσεων προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία για αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων κατά παράβαση της νομοθεσίας υπέρ ημετέρων Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Θα συνεχισθεί η επιβολή προστίμων

Αναφερόμενος στην προειδοποίηση του πρωθυπουργού για πρόστιμα προς τις πολυεθνικές επιχειρήσεις για αδικαιολόγητες τιμές μέσω της χθεσινής συνέντευξης του στον ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης επέμεινε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει με συγκεκριμένες πράξεις και εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και επιβολή μεγάλων προστίμων. «Συνεχίζουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Η ΔΙΜΕΑ το 2019 ήταν μόνο στα χαρτιά, τα πρόστιμα ήταν μηδενικά. Και όταν από την αρχή του χρόνου φέτος, το κράτος έχει επιβάλει πρόστιμα 5,5 εκατ. ευρώ και αντιμετωπίζει τις εταιρείες όπως πρέπει να τις αντιμετωπίζει, αυτό δεν είναι λόγια, είναι πράξεις» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας «Θα συνεχίσουμε με πράξεις. Θα συνεχίσουμε με τους ελέγχους και θα ανακοινώνουμε τα πρόστιμα και την είσπραξή τους».

Σε ό,τι αφορά στην κριτική, που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «κυβέρνηση λαδέμπορων», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε χαρακτηριστικά: «ο κ. Κασσελάκης δεν κατάλαβε τίποτε από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού και προσβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς.

«Είναι και αυτός μέρος ενός μηχανισμού διαστρέβλωσης και παραποίησης. Επιχειρεί να κάνει αντιπολίτευση από χιλιόμετρα μακριά χωρίς καμία πρόταση. Οι πολίτες να ακούν μία αντιπολίτευση που διαστρεβλώνει τα πάντα, η αντιπολίτευση λέει το απόλυτο τίποτα και προσπαθεί μέσα από fake news να επιβιώσει πολιτικά» είπε και συμπλήρωσε: «Δική μας δουλειά είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την καθημερινότητα των πολιτών. Η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας και για την αύξηση του εισοδήματος. Και παρά τις δυσκολίες φαίνεται ότι σταδιακά έχουν αποτελέσματα».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ