Νέα
  • ΓΔ: 1411.98 -0.18%
  • Τζίρος: 80,76 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΑΣΟΚ: Οδοιπορικό για την Παιδεία - Ομιλία Ανδρουλάκη την Κυριακή στα Ιωάννινα

Εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με αυτούς που συμμετέχουν καθημερινά στο πεδίο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές, φορείς) ξεκινά το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Το «Οδοιπορικό για την Παιδεία»,  που συντονίζει ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδείας του  ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφή με την περιφέρεια, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την παιδεία.

Ξεκινά με τριήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο σήμερα Παρασκευή 20/10/2023 από την Άρτα και την Πρέβεζα. Θα συνεχιστεί το Σάββατο 21/10/2023 στη Θεσπρωτία  και θα ολοκληρωθεί με κεντρική εκδήλωση στα Ιωάννινα την Κυριακή, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει με  θέμα «Παιδεία και ανισότητες»,  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ