Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Πολλά από πολλούς με τη φορολογία, πολλά σε λίγους με το Ταμείο Ανάκαμψης

«Μετά την αποκάλυψη του νομοσχεδίου που φορολογεί οριζοντίως και αδιακρίτως τη μεσαία τάξη, ήρθε και η κυνική παραδοχή Παπαθανάση ότι το Ταμείο Ανάκαμψης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των μεγάλων επιχειρήσεων», υπογραμμίζει σε σημερινή του δήλωση ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.  

 «Το χάπι δεν χρυσώνει ούτε με τις υποσχέσεις χρηματοδότησης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ, καθώς οι φορείς του κλάδου έχουν καταγγείλει ότι μόνο το 6,5% των ΜμΕ έχει δυνατότητα χρηματοδότησης από αυτό», σημειώνει, σχολιάζοντας πως «η ΝΔ παίρνει πολλά από πολλούς με τη φορολογία και δίνει πολλά σε λίγους με το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης».  

 «Αντί για δικαιοσύνη στη διαχείριση των κονδυλίων και πολλή δουλειά για τη μέγιστη δυνατή απορροφητικότητα, υλοποιεί μεθοδικά και επίμονα το σχέδιο Πισσαρίδη για εκκαθάριση της αγοράς», πρόσθεσε ο Ν. Παππάς.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ