Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Θεοχάρης: Εντός τριμήνου θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων

Χάρης Θεοχάρης
Χάρης Θεοχάρης / Πηγή: Eurokinissi

Εντός τριμήνου θα έχει λυθεί, οριστικά, το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και των σωματείων από τον κλάδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου με αφορμή την χθεσινή συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και των σωματείων του κλάδου έθεσαν τα εξής θέματα:

  • Τα POS για τους ασφαλιστικούς πράκτορες (σύμφωνα με το αίτημα του κλάδου, δεν πρέπει να υπάρχουν).
  • Τον διαχωρισμό μέρους των επαγγελματιών του κλάδου διαμεσολάβησης στο φορολογικό νομοσχέδιο σχετικά με την φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.
  • Επίσης συζητήθηκε το θέμα της φορολόγησης των εισοδημάτων που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και η φορολογική σχέση μεσιτών πρακτόρων (ΦΠΑ).

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τέλος, συζητήθηκε και το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων και «ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι εντός τριμήνου θα έχει οριστικά λυθεί».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ