Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Νέα Αριστερά: Επίσκεψη Χαρίτση και βουλευτών σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Αλέξης Χαρίτσης
Πηγή: Intime

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας πραγματοποιούν σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χάριτσης μαζί με βουλευτές. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα, πρώτος σταθμός, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους είναι  η δυτική Θεσσαλία και οι περιοχές που βρέθηκαν στο επίκεντρο της καταστροφής πριν από μερικούς μήνες. Ο Αλέξης Χάριτσης θα συζητήσει με κατοίκους και φορείς, θα ακούσει και θα αναδειξει τα προβλήματα και τις ανάγκες ενώ θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές 

«Για τη Νέα Αριστερά η ουσιαστική στήριξη των κατοίκων, η ανασυγκρότηση της περιοχής, το σχέδιο θωράκισης,η ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που θα ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η κλιματική κρίση αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα», σημειώνουν πηγές της ΚΟ.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στον Παλαμά και θα καταλήξει στην Λάρισα όπου θα υπάρξει συνάντηση με τον νέο  περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ