Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Πιερρακάκης: Η τεχνολογία αποτελεί μέσο και όχι αυτοσκοπό

Στο EmTech Europe 2024 του MIT Technology Rewiew και της «Καθημερινής» με αντικείμενο την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή πήρε μέρος ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ειδικά στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, οι οποίες έχουν στον πυρήνα τους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

«Στο EmTech Europe 2024 του MIT Technology Review και της "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Επίσημη σελίδα" συζητήσαμε με τον Anant Agarwal και τον Γιάννη Παλαιολόγο για την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή. Τεχνολογία και δημογραφικό αποτελούν τους καταλύτες μεγάλων αλλαγών, ανάμεσά τους και της παιδείας.

Οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού έχουν στο επίκεντρο τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Η τεχνολογία αποτελεί μέσο και όχι αυτοσκοπό: Εντάσσουμε ψηφιακά εργαλεία στην εκπαίδευση και δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων για τη βέλτιστη αξιοποίησή της», έγραψε ο κ. Πιερρακάκης στα social media, σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ