Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Οι ιδιωτικοποιήσεις Χατζηδάκη κοστίζουν ήδη μισό δισ. ευρώ

Νίκος Παππάς / Πηγή: Intime
Νίκος Παππάς / Πηγή: Intime

«Ο κ. Χατζηδάκης βαφτίζει "επενδύσεις" την εκποίηση κρίσιμων υποδομών, την αποχώρηση του δημοσίου από σημαντικές τοποθετήσεις, την αγορά κόκκινων δανείων από τα funds. Πανηγυρίζει ενώ οι ιδιωτικοποιήσεις του κοστίζουν, ήδη στο δημόσιο και στον λαό, μισό δισ. ευρώ», τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Διαβάστε επίσης: Κ. Χατζηδάκης για «Ελ. Βενιζέλος»: Οι αποκρατικοποιήσεις του τελευταίου 7μήνου στηρίζουν την επενδυτική δυναμική

«Πανηγυρίζει για τη μείωση της συμμετοχής του δημοσίου στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όταν το τίμημα ισούται με τα μερίσματα των επόμενων λίγων ετών. Πανηγυρίζει για την αποεπένδυση του ΤΧΣ από τις τράπεζες, που θα επιφέρει ζημιές άνω των 40 δισ. ευρώ και απώλεια μερισμάτων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και καταλήγει:

«Τον περιμένουμε, επιτέλους, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για να συζητήσουμε για αυτές τις "επιτυχίες" του. Το ζητάμε εδώ και μήνες. Ίσως δεν προλαβαίνει από τους επενδυτές».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ