Νέα
  • ΓΔ: 1456.86 +0.62%
  • Τζίρος: 109,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής

Η υπουργός Υγείας, Νίκη Κεραμέως
Πηγή: Eurokinissi

Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο. Όπως αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως, όσες και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε ζουν στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, και επιθυμούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με επιστολική ψήφο, μπορούν να συνδεθούν στο epistoliki.ypes.gov.gr και να εγγραφούν για να παραλάβουν τον φάκελο με τον οποίο θα ψηφίσετε.

Αν κάποιος - κάποια έχει προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα, τότε μπορείτε να καλέσει στο +302106266222 για βοήθεια ή να απευθυνθεί σε ένα ΚΕΠ. Αν μένει εκτός Ελλάδος, τότε μπορεί να απευθυνθεί στις προξενικές μας αρχές.

Η αποστολή των φακέλων από το Υπουργείο Εσωτερικών θα γίνει τον Μάιο, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.

"Με την πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr η επιστολική ψήφος γίνεται πράξη, με στόχο να διευκολύνουμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές" κατέληξε η κ. Κεραμέως. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ