Νέα
  • ΓΔ: 1445.33 -0.23%
  • Τζίρος: 48,00 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Ολγα Γεροβασίλη

Πηγή: Eurokinissi

Την υποψηφιότητά της απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Ολγα Γεροβασίλη στο Συνέδριο του κόμματος. «Είμαι παρούσα», δήλωσε από το βήμα του Συνεδρίου. Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Σ. Κασσελάκης και εισηγήθηκε οι προεδρικές εκλογές να διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου.

«Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές το κόμμα μας βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Όλες και όλοι έχουμε ευθύνη. Μου αναλογεί μερίδιο της ευθύνης, για το πριν και για το τώρα. 'Ακουσα το δημόσιο προσκλητήριο του Προέδρου: Η απάντηση μου σε αυτή την πρόκληση είναι ότι είμαι παρούσα. Αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας».

«Σήμερα, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, δηλώνω παρούσα. Για να σταματήσει η κατηφόρα. Για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Για να γίνει ξανά η Μεγάλη Αριστερά για να γίνει ξανά ο προοδευτικός χώρος πρωταγωνιστής», τόνισε.

 «Στήριξα τη νέα προσπάθεια με Στέφανο Κασσελάκη. Πάντοτε ήμουν με τα μέλη. Να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Το κόμμα μας υποχωρεί διαρκώς. Να μπει φρένο στην καθοδική πορεία. Να διασφαλίσουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως βασικού αντιπάλου της ΝΔ. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης. Έχουμε κυβερνήσει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε. Χρειαζόμαστε σοβαρό πολιτικό σχέδιο και πολιτική λειτουργία».

Κασσελάκης: Πρέπει να πάμε στις εκλογές στις 10 Μαρτίου

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι ενώπιον όλων ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ότι θα δουλέψω. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών θα καλέσω την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειάζονται στο κόμμα. Η αλήθεια θα κερδίσει και γι αυτό πρέπει να πάμε στις εκλογές στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ