Νέα
  • ΓΔ: 1436.26 +1.10%
  • Τζίρος: 60,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Λοβέρδος: «Δημοκράτες» το νέο κόμμα που ίδρυσε - Στον Εβρο η ανακοίνωση

«Δημοκράτες» ονομάζεται το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, την ανακοίνωση του οποίου έκανε από τον Έβρο.

Όπως ανάφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, πρόκειται για ένα κόμμα «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συμπολίτες μου από τον Έβρο, εδώ που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, εδώ που τα σύνορα μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματος μας "Δημοκράτες". 

Ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, μεταρρυθμιστικό, πολυσυνεκτικό.

Είμαστε Έλληνες στην ονομασία μας για την Ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε και από εκεί για την πατρίδα μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη των πολιτών.

Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ. Στέλνουμε ένα μήνυμα από εδώ. Από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάνε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους. Ό,τι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε με επιτυχία για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Συμπολίτες μου με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος στο μήνυμά του.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ