Νέα
  • ΓΔ: 1482.43 +1.22%
  • Τζίρος: 93,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό των «πληγωμένων» πολιτών

Ειλικρινά συμπάσχω με τον κόσμο εδώ, γιατί έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις, tο ίδιο έχουμε τώρα και τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πραγματικά, πρόκειται για μια όχι μόνο αγροτοδιατροφική αλλά και ανθρωπιστική κρίση στη Θεσσαλία τόνισε σήμερα το μεσημέρι από την Καρδίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποίησε περιήγηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Σημείωσε πως δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας, η Θεσσαλία, να είναι αφημένο στην τύχη του και προσέθεσε: «Άρα θα επανέρχομαι εδώ όσο χρειάζεται και έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας.

Ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε δύο υποψηφίους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Παναγιώτα Δριτσέλη, που είναι εκπαιδευτικός και την Χριστίνα Χλαπανίδα, δικηγόρος, και κατέληξε τονίζοντας: «Έχουμε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο. Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας είναι πως κανείς με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο "πληγωμένους" πολίτες μας, και να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ