Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Πιερρακάκης: Οι αναδυόμενες τεχνολογίες δεν θα υποκαταστήσουν τους γιατρούς, αλλά θα επικουρήσουν το λειτούργημά τους

Στο 5ο συνέδριο Ygeiamou.gr μετείχε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, και ειδικά στην ενότητα για τις «προκλήσεις και τις προοπτικές της ιατρικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο που διαμορφώνουν τα νέα τεχνολογικά και επιστημονικά δεδομένα».

«Οι αναδυόμενες τεχνολογίες δεν θα υποκαταστήσουν τους γιατρούς, αλλά θα επικουρήσουν το λειτούργημά τους. Μπροστά στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε το διδακτικό και ερευνητικό μας προσωπικό στη διαμόρφωση πλήρως καταρτισμένων νέων επιστημόνων» ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης δηλώνοντας ταυτόχρονα πως «η εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και, ειδικότερα, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας στις Ιατρικές μας Σχολές αντανακλάται στην προκήρυξη και κάλυψη 270 νέων θέσεων ΔΕΠ, που θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο τους – ιδίως στις πανεπιστημιακές κλινικές».

Η σχετική ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Στο 5ο συνέδριο Ygeiamou.gr του protothema.gr συζητήσαμε με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ιατρικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο που διαμορφώνουν τα νέα τεχνολογικά και επιστημονικά δεδομένα.

Η εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και, ειδικότερα, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας στις Ιατρικές μας Σχολές αντανακλάται στην προκήρυξη και κάλυψη 270 νέων θέσεων ΔΕΠ, που θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο τους – ιδίως στις πανεπιστημιακές κλινικές.

Οι αναδυόμενες τεχνολογίες δεν θα υποκαταστήσουν τους γιατρούς, αλλά θα επικουρήσουν το λειτούργημά τους. Μπροστά στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε το διδακτικό και ερευνητικό μας προσωπικό στη διαμόρφωση πλήρως καταρτισμένων νέων επιστημόνων».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ